Tekst-Schilderwerk

Schilderwerk uitbesteden aan schildersbedrijf 

Het hebben van een woning of bedrijfspand brengt behalve het gebruik ook met zich mee dat er regelmatig onderhoud aan het binnen- en buitenwerk moet worden verricht. Dit om uw pand in goede staat te houden en grote problemen voor te zijn. Met vakkundig uitgevoerd schilderwerk, maakt u van uw woning of zakelijk onderkomen een waar visitekaartje. Als allround schildersbedrijf weten we bij Atlantis precies hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn. 

Houtwerk binnen en buiten laten schilderen 

Houtwerk binnen heeft aanzienlijk minder te lijden dan het hout dat zich aan de buitenkant bevindt. Dit maakt voor het schilderwerk dus het nodige verschil. Waar u binnen kunt volstaan met het beschermen van uw muren, plafonds en kozijnen zal er buiten het nodige moeten worden gedaan om uw schilderwerk in goede staat te houden of weer te krijgen. De kozijnen en deuren buitenshuis staan immers continu bloot aan de weersinvloeden. Dit betekent dat de fel brandende zon, regen, sneeuw en hagel allemaal hun uitwerking hebben op uw eigendom. Tijd om contact met ons op te nemen en hiervoor een planning te maken. 

Schilderwerk buiten  

Voor het schilderwerk buiten gaan we hard aan de slag om houtrot te voorkomen en de duurzaamheid van uw hout te garanderen. De slijtage, die optreedt door de weersomstandigheden, vraagt om goed onderhoud. We inspecteren het hout zorgvuldig, repareren wat nodig is en voorzien het geheel van een sterke verfsoort die uw hout er weer strak laat uitzien. 

Schilderwerk binnen 

Voorkom het ontstaan van schimmels en vocht in huis en zorg voor een goede bescherming van uw houtwerk binnen. Wij staan voor u klaar met wandafwerking in de vorm van: 

  • spachtelputz  
  • stucwerk  
  • sauswerk  
  • spuitwerk 

Horen we van u welke wandafwerking uw voorkeur heeft? Wij zorgen voor een ware metamorfose die sfeerverhogend is en garant staat voor jarenlang plezier. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Atlantis schildersbedrijf logo
Atlantis schildersbedrijf
Tekst-logos

Sikkens Quality PainterSikkensErkend leerbedrijfBetere Schilder

Atlantis schildersbedrijf logo
Atlantis schildersbedrijf
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Atlantis schildersbedrijf | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM